Malzemeler
70 gr tereyağ
2 yemek kaşığı bal
80 gr Elit bitter çikolata
yarım çay bardağı kırık fındık
1 yemek kaşığı Elit kakao
200 gr pirinç patlağı
üzeri için pudra şekeri
2 yemek kaşığı bal
80 gr Elit bitter çikolata
yarım çay bardağı kırık fındık
1 yemek kaşığı Elit kakao
200 gr pirinç patlağı
üzeri için pudra şekeri
Yapılışı
Yağı teflon tavada kısık ateşte eritin. Bitter çikolatayı kırıp yağla birlikte eriyene kadar karıştırın. Bir kaba bütün malzemeyi koyup karıştırın. Kozalak şeklini vermek için limon sıkacağının arka kısmını çevirip malzemeyi oraya doldurun. Biraz bastırın. Ters çevirin ve bir gece buzdolabında bekletin. Üzerine pudra şekeri serpip servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder